Με ήττα (2-0) ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν ο Πλατανιάς, αφού με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την Καλλιθέα στο \”Γρ. Λαμπράκης\”.

Η αθηναϊκή ομάδα έμεινε με την… παρηγοριά της 2ης θέσης στα πλέι οφ, που μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά και σημαντική, αλλά και με το γεγονός ότι κέρδισε τρεις φορές σε τέσσερα ματς τον Πλατανιά (το άλλο ήταν ισόπαλο). 

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έδωσε θέση στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό στον Ραπτάκη, αλλά και στους Παπαδόπουλο, Μανουσάκη, Χαϊκάλη, Τσοντάκη και Παπαζούδη, ενώ χρησιμοποίησε ως αλλαγή τον Δρακάκη, ξεκουράζοντας αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν το… κουπί της φετινής σεζόν.

Η Καλλιθέα φάνηκε τελικά να έχει μεγαλύτερο κίνητρο στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22\’ με τον Καλτσά. 

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ αντέδρασαν αλλά ο Πάγκαλος… σπατάλησε τη σημαντικότερη ευκαιρία, με τον Κατσούλη να τον \”νικάει\” στο μεταξύ τους τετ-α-τετ.

Στην επανάληψη το πέναλτι που κέρδισε στο 65\’ η Καλλιθέα για χέρι του Μανουσάκη σε σουτ του Μαρουκάκη και η κόκκινη κάρτα στον Χανιώτη ποδοσφαιριστή \”έγειραν\” οριστικά την… πλάστιγγα προς τους γηπεδούχους, αφού ο Κατσίκης ήταν εύστοχος.

Το υπόλοιπο του ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Δρακάκη στο 89\’ να χάνει καλή ευκαιρία για το πρώτο του γκολ στη Football League και τον Μαρτσάκη να έχει καλό σουτ-άουτ στο 92\’.

Η Καλλιθέα πήρε τη νίκη γοήτρου και η χανιώτικη ομάδα \”αποχαιρέτησε\” τη Football League για τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Πρίπου, Αρκούδας, Ηρακλής, Κατσίκης (72\’ Ματσούκας), Καλτσάς, Μαρουκάκης, Ρουσάκης, Φαρινόλα (84\’ Στούμπος), Φουντουκίδης (65\’ Βιδάλης).

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Δημήτρης, Μαραγκός, Παπαζούδης, Χαϊκάλης (74\’ Δρακάκης), Τσοντάκης, Πάγκαλος, Δράμι (70\’ Μαρτσάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook