Ηλιοφάνεια, ενισχυμένους ανέμους και ζέστη στα νότια, περιμένουμε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις βόρειες παραλιακές περιοχές από 20 έως 28 βαθμούς, στις νότιες παραλιακές περιοχές από 22 έως 34 βαθμούς και στα ορεινά από 14 έως 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό θα πνέουν δυτικοί βρειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα δυτικά θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 3/7, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με λίγα σύννεφα, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 3/7, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 3/7, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με αύξηση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και ανέμους από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 3/7, προβλέπεται αίθριος καιρός, με αύξηση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και εξασθένησητων ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook