Μεταξύ μπουχάρας, μπορντoροδοκόκκινου και «δεν πουλάω, χαρίζω» ανακοίνωσε τον θρησκευτικό της γάμο η Δέσποινα Μοιραράκη, που δεν δίστασε να αναφέρει ακόμα και την ημερομηνία που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Πριν ξεκινήσω την σημερινή μας εκπομπή και με αφορμή κάποια δημοσιεύματα, θα σας πω ότι θα γίνει ο θρησκευτικός μου γάμος… Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και θα γίνει στις αρχές Ιουνίου», είπε χαρακτηριστικά η Δέποινα Μοιραράκη.

Εμφανώς συγκινημένη και χαρούμενη, η «βασίλισσα της μπουχάρας» διευκρίνισε πως ο γάμος θα γίνει την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι! «Είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για να έχετε την έγκριτη ενημέρωση από το δικό μου στόμα. Αν δεν ήμουν η Μοιραράκη των χαλιών, κανένας δεν θα ενδιαφερόταν γι’ αυτό», συνέχισε η μέλλουσα νύφη και ευχαρίστησε το κοινό της.

Θυμίζουμε πως η κα. Μοιραράκη έχει παντρευτεί τον καλό της, Γιάννη Κοντούλη, στο δημαρχείο της Γλυφάδας, την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής! «Για μένα είναι ένα παραμύθι, ένα όνειρο, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως θα μου συμβεί», κατέληξε.


star

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook