Η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, στο περιθώριο της επίσκεψής της στο Ρέθυμνο προσκεκλημένη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης για να εγκαινιάσει τη «Γιορτή Κρητικής Διατροφής 2012», που διοργανώνουν 1- 7 Ιουλίου η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης (Π.Ε.Ρ.) και ο Δήμος Ρεθύμνης, συναντήθηκε χτες στην έδρα της Π.Ε.Ρ. με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, και εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Η κα Λιονή καλωσόρισε την κα Κεφαλογιάννη, τη συνεχάρη για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων και δήλωσε παράλληλα ότι τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης όσο και η Κρήτη, ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, έχουν βρει στο πρόσωπο της νέας Υπουργού Τουρισμού, έναν πολύτιμο σύμμαχο για την προώθηση και ενίσχυση του τοπικού τουριστικού προϊόντος.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων (Επιμελητήριο, Σύλλογος Ξενοδόχων κ.α.) κατά την οποία η κα Κεφαλογιάννη ενημερώθηκε για την πορεία της τρέχουσας τουριστικής σεζόν και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του τουρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook