Αύριο θα διεξαχθεί η θεαματική οργάνωση «Iron Challenge» που θα φέρει αντιμέτωπους δύο κορυφαίους αθλητές του kick boxing, τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Τούρκο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ali Gunyar. Ο αγώνας θα προβληθεί στις 22:00 από τον ANT1.

Ο Iron Mike, όπως είναι το προσωνύμιο που έχουν αποδώσει στον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος έχει στο ενεργητικό 144 νίκες σε 162 αγώνες και 85 νοκ άουτ, θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του King of the Ring σε μια αναμέτρηση με τον Τούρκο διεκδικητή, ο οποίος έχει 98 νίκες σε 116 αγώνες και 28 νοκ άουτ.

Προηγουμένως, θα προβληθεί μια σειρά από αγώνες μεταξύ σπουδαίων Ελλήνων kick boxers, ανδρών και γυναικών.Επιπλέον στην έναρξη και κατά την διάρκεια του τρίωρου event, καλλιτέχνες θα ανεβούν στο stage για live performances.

Την αρχή θα κάνουν οι TU που γνωρίσαμε φέτος στο «X-Factor» και στη συνέχεια θα εμφανιστούν χορευτικές ομάδες που αναδείχθηκαν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ενώ οι ΝΕΒΜΑ θα ξεσηκώσουν το κοινό με ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο για τον Μιχάλη Ζαμπίδη από τον Νίκο Βουρλιώτη!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook