Τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Αθανάσιο Καρούντζο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πρέσβης των Φιλιππίνων στην Δαμασκό της Συρίας κ. Wilfredo R. Cuyugan συνοδευόμενος από τον Πρόξενο του κράτους των Φιλιππίνων στην Συρία κ. MarloweA.Miranda και τον Επίτιμο Πρόξενο στην Κρήτη κ. Αλέξανδρο Φασουλάκη προκειμένου να τον ευχαριστήσει προσωπικά για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που επέδειξε στην επιχείρηση του επαναπατρισμού των πολιτών των Φιλιππίνων από την Λιβύη στην χώρα τους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Wilfredo R. Cuyugan ανέφερε χαρακτηριστικά: « Εκ μέρους του Κράτους και της Πρεσβείας των Φιλιππίνων σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας διότι η βοήθειά σας ήταν πάρα πολύ μεγάλη και δεν περιμέναμε ότι θα βρούμε τόσο μεγάλη συμπαράσταση από την Ελληνική κυβέρνηση. Νιώθω υπόχρεος απέναντί σας , απέναντι στην Ελληνική κυβέρνηση και σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την επιχείρηση, εύχομαι δε στον μέλλον να ξανασυναντηθούμε κάτω από καλύτερες συνθήκες».

Από την πλευρά του ο κ. Καρούντζος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία με τον Πρέσβη κ. Wilfredo R. Cuyugan ως προς την πορεία των επιχειρήσεων του επαναπατρισμού των πολιτών από την Λιβύη και εξέφρασε βαθειά αισθήματα αγάπης και φιλίας της Ελλάδας προς τον λαό των Φιλιππίνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook