Η αυλαία έπεσε για τον αριστοφανικό Θύμιο Καρακατσάνη, που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο ελληνικό θέατρο και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ευρύ κοινό.

Με ένα δυνατό, θερμό και παρατέταμενο χειροκρότημα και πετώντας λευκά και κόκκινα τριαντάφυλλα, αποχαιρέτισαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος, τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό και θεατρικό δάσκαλο στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στην Παιανία, όπου και εψάλη η νεκρώσιμη ακολουθία.

\"\"

«Οι άνθρωποι του θεάτρου ξέρουν πολύ καλά το βάθος της αξίας του Θύμιου. Δεν ήταν ένας απλός αριστοφανικός, ήταν ο αριστοφανικός ηθοποιός. Είχε αυτό τον σπάνιο σαρκασμό, αρκούσε ένα του βλέμμα, μια φράση του για να περάσει όλα τα μηνύματα», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

\"\"

Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Δημήτρης Πιατάς, Νικήτας Τσακίρογλου, Λάκης Λαζόπουλος, Άννα Φόνσου, Μάρθα Καραγιάννη, Αφροδίτη Γρηγοριάδου, Στάθης Ψάλτης, Χρυσούλα Διαβάτη, Φαίδωνας Γεωργίτσης, Κώστας Πρέκας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Βάσια Τριφύλλη, Μανώλης Μητσιάς, Αντώνης Βαρδής και πολλοί άλλοι.

Στεφάνια έστειλαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο υφυπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Τζαβάρας, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος, η Ελληνική Ραδιοφωνία, η Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών κ.α.

\"\"

.«Σήμερα αποχαιρετήσαμε έναν πολύ μεγάλο ηθοποιό ο οποίος διέπρεψε στο ελληνικό θέατρο και είχε να δώσει πολλά ακόμη, αλλά δυστυχώς το νήμα της ζωής του σταμάτησε πάρα πολύ νωρίς. Για μένα ήταν αγαπημένος ηθοποιός, πατέρας, φίλος και συνεργάτης», δήλωσε η Μάρθα Καραγιάννη.

\"\"

«Έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος. Ήμασταν χρόνια συνεργάτες. Νιώθω άδειος μέσα μου. Ο Θεός να τον αναπαύσει», ανέφερε συγκινημένος ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

\"\"

\"\"

Ο Θύμιος Καρακατσάνης έφυγε το πρωί του Σαββάτου από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με τον καρκίνο, επιδεινώθηκε όταν χτυπήθηκε από τη νόσο Πάρκινσον. Άφησε την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του στην Παιανία, στο οποίο ζούσε τα τελευταία είκοσι χρόνια.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook