Οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς την ΠΑΕ Πλατανιάς για την σπουδαία επιτυχία της ανόδου στη Super League συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.
Την χανιώτικη ομάδα συνεχάρησαν ακόμα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\”, τα Ροδωπού, η ΑΕΚ Χανίων αλλά και ο Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών, που δραστηριοποιείται ξανά μετά από 20 χρόνια περίπου.
Αναλυτικά:

Σ.Π.Π.Ν. Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\”

\”Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Χανίων \’\’Ο Παγκρήτιος\’\’, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των play off της Football League, συγχαίρει την ομάδα Π.Α.Ε.Πλατανιάς, για την άνοδό της στην Super League. Μια επιτυχία αναμφίβολα ιστορική για το χανιώτικο και το κρητικό ποδόσφαιρο, που αντανακλά τις προσπάθειες του Δ.Σ., των προπονητών, των παικτών, αλλά και όλων όσων στήριξαν αυτή την εκπληκτική προσπάθεια. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν \’\’θαύματα\’\’. Όλα είναι αποτέλεσμα οργάνωσης, δουλειάς, υπομονής και πίστης. Ευχόμαστε στην ομάδα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Super League. Είμαστε δε σίγουροι, πως με τη στήριξη του κόσμου των Χανίων, μπορεί να καθιερωθεί και να προσφέρει θέαμα και νέες μεγάλες συγκινήσεις στο φίλαθλο κόσμο, όπως επίσης όραμα και κίνητρο στα νέα παιδιά. Σίγουρα, είναι μια άνοδος που θα ωφελήσει όχι μόνο εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, αλλά θα συμβάλλει στην γενικότερη προβολή του νομού μας!\”

Ροδωπού

\”Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ροδωπού συγχαίρει την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ για την επάξια άνοδο στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία. 

Αισθανόμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτήν την επιτυχία, η οποία αποτελεί αθλητική και πολιτιστική παρακαταθήκη για τον Δήμο μας

Βεβαιώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια για εδραίωση της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ στους ισχυρούς συλλόγους της χώρας μας.\”

ΑΕΚ Χανίων

\”Το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. Χανίων , συγχαίρει την Π.Α.Ε. Πλατανιάς για την τεράστια αυτή επιτυχία, την άνοδο στην Super League. Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες που μόνο καλο κάνουν στο ποδόσφαιρο του νομού μας και δίνουν χαρά στον κόσμο.

Ο Πρόεδρος

Γ. Μαράκης\”

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών

\”Το Δ.Σ. της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΜΙΣΙΑΝΩΝ-ΡΑΠΑΝΙΑΝΩΝ \”Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ\” εκφράζει τα θερμά  του συγχαρητήρια στην Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για την μεγάλη και ιστορική επιτυχία της ανόδου στη SUPER LEAGUE και της εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook