Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση ανάμεσα σε Α.Ο. Χανιά και Γιάννη Πετράκη είχε γίνει μέσα σε πολύ καλό κλίμα και υπήρχε η διάθεση και από τις δυο πλευρές να συνεχίσουν μαζί, απ\’ ότι φαίνεται ο πολύπειρος τεχνικός πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη χανιώτικη ομάδα.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει στον ΑΟΧ, παρά το γεγονός ότι δεν θα ήθελε να αφήσει στη… μέση το έργο του, με τη δημιουργία μιας νεανικής ομάδας, στηριζόμενης σε Χανιώτες και γενικότερα ποδοσφαιριστές από την Κρήτη. 

Αν και η εκστρατεία εγγραφής μελών στους \”μπλε\” έχει φέρει μια νότα αισιοδοξίας, δεν παύει να παραμένει \”θολό\” το τοπίο διοικητικά, με τον 53χρονο τεχνικό να μην παίρνει προς το παρόν τις εγγυήσεις που και ο ίδιος θα ήθελε για να καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Στην πορεία θα φανεί αν υπάρξει αντιστροφή του κλίματος, αλλά τη δεδομένη στιγμή για τον ΑΟΧ προέχει να βρεθεί λύση διοικητικά.

Εδώ και καιρό \”παίζει\” το όνομα του κ. Πετράκη για τον ΟΦΗ, του οποίου η τεχνική ηγεσία φαντάζει πρόκληση για τον ίδιο, αν και εκεί το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook