Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι συλλήψεις σε όλη τη χώρα για οφειλές προς το Δημόσιο. Σήμερα – Τρίτη σημειώθηκε μπαράζ συλλήψεων οφειλετών από την Ελληνική Αστυνομία. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οι οφειλές ξεπερνούν ή πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Για χρέη 2.994.599,87 ευρώ συνελήφθη στην Αθήνα μια 40χρονη. Η σύλληψή της έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Β\’ Τ.Α. Περιστερίου.

Στην Παλλήνη συνελήφθη ένας 47χρονος για χρέη ύψους 259.106,68 ευρώ.

Για οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 28 εκατ. ευρώ συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 66χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας εμπορίας φωτογραφικού υλικού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ύψους του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 28.160.893,54 ευρώ και αφορά το χρονικό διάστημα από τις 14 Οκτωβρίου 2003 έως σήμερα.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών για λαθρεμπορία, φορολογικές παραβάσεις και παραβίαση σφραγίδων της Αρχής. Ο 66χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πάλι στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη μια 47χρονη ιδιοκτήτρια επιχείρησης εμπορίας επίπλων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Οι οφειλές της 47χρονης ξεπερνούν το ποσό των 403.000 ευρώ.

Το πρωί συνελήφθη στην Λιβαδειά Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς, ένας 64χρονος ημεδαπός, συνταξιούχος αυτοκινητιστής, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 815.179,03 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook