Ο Δήμος Πλατανιά τίμησε στο Δημαρχείο την ομάδα του Πλατανιά για την άνοδό της στη Super League, με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γιώργο Καραγκούνη να τιμάει με την παρουσία του την εκδήλωση.
Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, αφού συνεχάρη την ομάδα για την επιτυχία της ανόδου τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί στο Δήμο ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο για τις ανάγκες της ΠΑΕ.
Ο πρόεδρος της χανιώτικης ομάδας, Στέλιος Βαρουξάκης, αφού ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες του, τον προπονητή, Γιάννη Χατζηνικολάου, και τους ποδοσφαιριστές κάλεσε τους τοπικούς φορείς να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αγωνιστεί η ομάδα στα Περιβόλια και να μην \”ξενιτευτεί\” στο Ηράκλειο.
Από την μεριά του ο αρχηγός των \”ερυθρολεύκων\”, Χρήστος Παληγέωργος, κυμάνθηκε στα ίδια πλαίσια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του να παραμείνει η ομάδα στα Χανιά και να μην πάει στο Ηράκλειο για τα παιχνίδια της.
Το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ευχαρίστησε το Δήμο Πλατανιά για την τιμή να τον βραβεύσει, ενώ αναφορικά με την ομάδα του Πλατανιά, χαρακτήρισε πολύ σπουδαίο επίτευγμα την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, δίνοντας τα συγχαρητήριά του σε προπονητές, παίκτες και διοίκηση.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook