Με αυτό το σύνθημα οι εμπορικοί σύλλογοι της Κρήτης προχωρούν σε 10ημερο προσφορών πριν τις καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Ο εμπορικός σύλλογγος Ρεθύμνου που συμμετέχει στην πρωτοβουλία καλεί τους καταστηματάρχες να προβάλουν το εγχείρημα καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Όλοι βιώνουμε τη βαθιά ύφεση και στην αγορά του νησιού μας και όλοι γνωρίζουμε τις αιτίες και δεν ωφελεί να τις επαναλαμβάνουμε

Στα πλαίσια ενεργειών που μπορούμε να κάνουμε προκαλώντας το καταναλωτικό κοινό είναι τα 10ήμερα προσφορών, και οι εκπτώσεις. Από χθες ξεκίνησε η προσπάθεια τόνωσης του καταναλωτικού ενδιαφέροντος από τους Εμπορικούς Συλλόγους που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και όλοι μαζί, συντονισμένα, σε όλη την Κρήτη, αρχίσαμε 10ήμερο προσφορών από 02 Ιουλίου με στόχο να ενώσουμε αυτό το 10ήμερο με την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων από την μία, αλλά και να τονώσουμε το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας Ελλήνων και αλλοδαπών από την άλλη.

Επίσης απαντάμε σε πρακτικές που συνήθως οι Εμπορικοί σύλλογοι του Κέντρου (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη) επιδιώκουν προσπαθώντας την περίοδο εκείνη να ψωνίσουν οι καταναλωτές πριν τις διακοπές τους στα Ελληνικά νησιά, στους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους από τους Εμπορικούς Συλλόγους που συμμετέχουν (Χανίων, Ρεθύμνου, Αγ. Νικολάου, Σητείας, Ιεράπετρας, Περάματος και Καστελλίου Κισσάμου ) να δραστηριοποιηθούν στην προβολή του εγχειρήματος άμεσα.

Ημερομηνία έναρξης Προσφορών 02 Ιουλίου, Ημερομηνία έναρξης Εκπτώσεων 16 Ιουλίου»