Μιλάμε για την νέα διαφήμιση των Everest και την αναδυόμενη από τη θάλασσα Σύλβια Παπαδάκη. Στην διαφήμιση υποδύεται \”το τέλειο\” που γίνεται \”ακόμα καλύτερο\”. Μόνο που στην περίπτωσή της, φίλοι διαφημισταί, μιλάμε για το τέλειο που δεν γίνεται καλύτερο.

Δες μία την διαφήμιση και συνεχίζουμε..

 

Σώμα που αγγίζει το ιδανικό

Δεν είναι η πιο εντυπωσιακή γυναίκα στο χώρο γιατί δεν είναι φοβερά ψηλή. Αν όμως παρατηρήσεις το σώμα της, θα καταλάβεις ότι μιλάμε για αναλογίες που φτάνουν την τελειότητα. Λεπτά καλλίγραμμα πόδια, οπίσθια τόσο όσο πρέπει και το πιο ωραίο φυσικό στήθος που κυκλοφορεί στο ελληνικό modeling. Πίστεψέ με, έχω πάει σε πολλές φωτογραφήσεις μοντέλων. Το σώμα της Σύλβιας Παπαδάκη το έχουν ελάχιστες γυναίκες.

 

Low profile girl

Δεν προκαλεί, δεν φωνάζει, δεν διαμαρτύρεται. Ευγενική, πάντα χαμογελαστή και φιλική. Σε ένα ταξίδι που είχε έρθει μαζί μας για το περιοδικό MAX, κατάλαβα ότι είναι από τα πιο σοβαρά κορίτσια στον χώρο. Δεν ένιωθε την ανάγκη να φανεί. Δεν χρειαζόταν να κυκλοφορεί στην Μύκονο για να την κοιτάνε. Και ίσα ίσα που πολλές φορές χαμήλωνε και το βλέμμα για να μην ασχολούνται μαζί της. Έχεις διαβάσει ποτέ τίποτα για τα προσωπικά της; Δεν νομίζω. Θα μπορούσε να ξεσηκώσει σκάνδαλα; Φυσικά. Αλλά δεν το θέλει η ίδια.

 

Πιστή στο ανδρικό φύλλο

Ακομπλεξάριστη όσο λίγες, η Σύλβια δεν φοβήθηκε ποτέ το γυμνό. Μόνο εμείς φοβόμασταν ότι κάποια στιγμή θα αποφασίσει να σταματήσει να φωτογραφίζεται για τα ανδρικά περιοδικά. Και μπορεί αυτή η στιγμή να ήρθε και μετά το καλοκαιρινό εξώφυλλο του MAX το 2010 να μην την ξαναείδαμε γυμνή σε ανδρικό περιοδικό, αλλά οι αναμνήσεις, οι φωτογραφήσεις και τα backstage video είναι εκεί, ως υπενθύμιση προς όλους ότι υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες. Εκείνες που δεν χρειάζονται photoshop για να είναι μοναδικές.

 

Η πρόκληση του εξωτερικού

Θα μας έκανε και εντύπωση έτσι και η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έβρισκε τον δρόμο της προς το εξωτερικό για χάρη του modeling. Και τον χρόνο που μας πέρασε δεν σταματήσαμε να την βλέπουμε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook από την Αμερική. Στις δουλειές που έκανε, στις βόλτες της, στην καθημερινότητά της. Είναι κλισέ λίγο να λέμε για τις ελάχιστες Ελληνίδες μοντέλα που τα καταφέρνουν στο εξωτερικό αλλά αν είναι να το αξίζει κάποια πραγματικά, αυτή είναι η Σύλβια.

\"\"

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook