Με εντατικούς ρυθμούς έχουν ξεκινήσει τα έργα ανάπλασης του Δημοτικού Σταδίου Περιβολίων και μαζί έχει αρχίσει και ένας αγώνας δρόμου για να προλάβει ο Πλατανιάς το χρησιμοποιεί σαν έδρα από το πρώτο κιόλας εντός έδρας ματς για τη Super League.
Η εικόνα που αντικρίσαμε την Τετάρτη (4/7) στο γήπεδο είναι εντυπωσιακή με την εκσκαφή του αγωνιστικού χώρου να έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, ενώ γκρεμίστηκαν τα αποδυτήρια του ιστορικού Θησέα στη νοτιοανατολική πλευρά. 
Την ίδια ώρα ήταν στην κερκίδα και οι μηχανικοί για το θέμα της τοποθέτησης σκέπαστρου. 
Πάντως όπως τονίστηκε από το Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, αλλά και από τα μέλη της επιτροπής γηπέδου, δεν πρόκειται η Δημοτική Αρχή να μπει στη διαδικασία να αναφέρει ημερομηνίες για το πότε θα είναι έτοιμο για χρήση το γήπεδο.
Ο κ. Σκουλάκης μάλιστα χαρακτήρισε ως μεγάλο στοίχημα το έργο και ανέφερε ότι είχε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμό, Γιάννη Ιωαννίδη, αλλά και τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ Α.Ε., Γιάννης Σπανουδάκης, ώστε να δει αν υπάρχει η προοπτική να συνδράμουν στα έργα ανάπλασης των Περιβολίων.
Ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε ότι είτε με τη βοήθεια των κεντρικών φορέων είτε όχι το έργο θα προχωρήσει κανονικά, ενώ γνωστοποίησε ότι εστάλη και επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο της Μονής Σινά για την παραχώρηση έξι στρεμμάτων, που προορίζονται για χώρους στάθμευσης.

Δείτε το βίντεο από τις εργασίες στα Περιβόλια

Λευτέρης Αντωνακάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook