Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε τοπικό επίπεδο είναι το θέμα συνεδρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι Χανίων απο την Τρίτη 15 έως την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Το συνέδριο διοργανώνεται απο το Ινστιτούτο Θεολογίας και Οικολογίας.

Όπως ανακοινώθηκε απο τον δήμο Πλατανιά, την Tρίτη 15 Μαρτίου και ώρα 11.30 π.μ.., στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του δημάρχου κ.Ιωάννη Μαλανδράκη και της Συμβουλευτικής Ομάδας Μελέτης του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (ΠΣΕ –WCC) για τα όρια της απληστίας.

Πρόκειται για ένα Φόρουμ αποτελούμενο από 20 περίπου ειδικούς, κληρικούς, θεολόγους και οικονομολόγους, οι οποίοι εκπροσωπούν Εκκλησίες - μέλη του ΠΣΕ, από διάφορες χώρες του κόσμου, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο που διοργανώνεται στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Στην συνάντηση αυτή θα παρευρίσκονται και ο Γενικός Δ/ντης της Ο.Α.Κ. κ.Κων/νος Κενανίδης καθώς επίσης και ο Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Θεολογίας & Οικολογίας της Ο.Α.Κ. ,κ.Λουκάς Ανδριανός .