Ο Γιάννης Χατζηνικολάου όπως όλα δείχνουν θα γραφτεί στην ιστορία ως ο πρώτος προπονητής που θα καθοδηγήσει χανιώτικη ομάδα στη Super League.
Ο Σερραίος τεχνικός που είχε σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία της ανόδου, απ\’ ότι φαίνεται θα είναι και αυτός που θα αρχίσει το σχεδιασμό για την συμμετοχή του Πλατανιά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στο Δ.Σ. της Τετάρτης (4/7) της ΠΑΕ σύμφωνα με τις πληροφορίες φάνηκε να συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες η παραμονή του 47χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία.
Μάλιστα σαν βοηθός του οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προορίζεται ο πρώην προπονητής του Μινωταύρου, Βασίλης Παπαδάκης, ο οποίος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους \”πράσινους\” παρακολουθούσε προπονήσεις του Πλατανιά.
Για την ομάδα Κ 17 προπονητές προορίζονται οι Ανδρέας Παπαδομανωλάκης και Νίκος Μαναρώλης (από Σπάθα και Ροδωπού, αντίστοιχα), ενώ στην Κ 20 θα είναι ο Νίκος Πασβάντης, που φέτος είχε την Κ 19 στη Football League.
Από εκεί και πέρα, όπως είναι φυσικό, συζητήθηκε αρκετά το θέμα του γηπέδου και των εισιτηρίων διαρκείας, με τη ζήτηση να είναι τεράστια. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook