Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης θα πάρει μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, με στόχο να συγκαταλεχθεί στις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΝΟΧ:

Με στόχο να συγκαταλεχθεί στις πρώτες θέσεις, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή (5/7) έως και την Κυριακή (7/7).

Ο Χανιώτικος Όμιλος συμμετέχει με 21 άτομα στην αποστολή, με τον προπονητή τους, Ηλία Καλαμαρίδη να ελπίζει ότι θα μπορέσουν να σημειώσουν καλές επιδόσεις.
Όπως δηλώνει: \”Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι ως αποστολή δεν είμαστε πλήρεις, όμως τα παιδιά θα επιδιώξουν να σημειώσουν καλούς χρόνους ενώ κάποια άλλα να κερδίσουν εμπειρίες μιας και είναι μικρότερα σε ηλικία\”.
Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο.Χ.:
Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Γαλάνης, Λούτας, Σαλεβουράκης, Παπασταματάκης, Πατεράκης, Τσουρουνάκης, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Ηλιάκη, Μαντά, Βερυκάκη, Δημητριάδη, Παπαγεωργίου, Αντωνία Πατεράκη, Νίκη Πατεράκη, Σπυριδάκη, Ψαρουδάκη, Σταγάκη, Κρητικάκη, Κουκουβίτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook