Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στο «Πολύ Μπλα Μπλα» μέσω τηλεφώνου και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για το «Real Housewives» που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή.

 «Δεν κοιτάζουμε την ταύτιση με τις νοικοκυρές της Ελλάδας. Μας παρουσιάζει η εκπομπή όπως θέλει και το μοντάζ θα βγάλει αυτό που θέλει για να έχει το αποτέλεσμα που θέλει. Είναι μια σειρά που απλά δεν συμμετέχουν επαγγελματίες ηθοποιοί με προκαθορισμένο σενάριο. Το μοντάζ φτιάχνει το σενάριο όπως θέλει. Είναι μια εναλλακτική ψυχαγωγική εκπομπή. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι για μένα μια γυναίκα μπορεί να είναι μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας και να απομυθοποιεί το ότι δεν μπορεί να έχει μια καλή εξωτερική εμφάνιση».

Όσο για τις αμοιβές των 6 γυναικών, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε ότι πληρώνεται κανονικά αλλά «δεν ξέρω για τις άλλες κυρίες». «Η συμμετοχή μου σε αυτή την εκπομπή έχει να κάνει με την επαγγελματική μου ενασχόληση. Μέσα από αυτό αμείβομαι ποικιλοτρόπως, μπορώ να διαφημίσω τη δουλειά μου και την εταιρία που έχω κάνει με το σύζυγό μου. Γι’ αυτό αποφάσισα να πάρω μέρος, το έκανα συνειδητά».

Τέλος, μιλώντας για τα νούμερα της πρεμιέρας του «Real Housewives» είπε ότι «δεν έπιασε τα νούμερα που άξιζε να πιάσει, είναι μια πλούσια παραγωγή, άσχετα από τη δική μας συμμετοχή. Ξεκίνησε και σε ένα τριήμερο αργίας, μην το ξεχνάμε».

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook