Αρωγός σε κάθε ολοκληρωμένη πρόταση που στόχο έχει την οικονομική και αναπτυξιακή πορεία της πόλης του Ηρακλείου δηλώνει η Δημοτική αρχή .
Μάλιστα ο Δήμαρχος κ. Κουράκης ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα τόσο του Προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου κ. Μανώλη Κουμαντάκη όσο και του Προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Μανώλη Αλιφιεράκη να στηρίξει τις πρωτοβουλίες φορέων για τη δημιουργία ενός ΟPEN MALL δηλαδή  μιας ανοιχτής αγοράς στο κέντρο το Ηρακλείου για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και ταυτόχρονα την αναβάθμιση της εντός των τειχών πόλης που αποτελεί και μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Ηρακλείου στα πλαίσια υλοποίησης του Αναπτυξιακού Μοντέλου της Πόλης.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τους εκπροσώπους του Εμπορικού κόσμου δήλωσε ότι άμεσα θα συσταθεί ομάδα εργασίας από τον Δήμο τον Εμπορικό σύλλογο και το Επιμελητήριο ώστε να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός και τόνισε για άλλη μια φορά την ανάγκη της αξιοποίησης όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων ξένων και Ελλήνων επισκεπτών.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής επεσήμανε ο Δήμαρχος είναι η άμεση υλοποίηση του Αναπτυξιακού μοντέλου ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή οικονομικά περίοδο ώστε να δημιουργηθούν υποδομές και παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής ,προστατεύουν το περιβάλλον ,ενισχύουν την κοινωνική οικονομική και Πολιτιστική δραστηριότητα και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook