Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με τους επικεφαλής του τεχνικού κλιμακίου της Τρόικα.

Ο Υπουργός Δ.Μ.&Η.Δ. Αντώνης Μανιτάκης και ο Υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης συζήτησαν την πορεία των μεταρρυθμίσεων και επανέλαβαν ότι ο βασικός στόχος του Υπουργείου είναι να διαμορφωθεί μία νέα και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, ενώ έθεσαν τους στόχους των επόμενων μηνών, βάσει των δεσμεύσεων της χώρας.

Παράλληλες πηγές αναφέρονται, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, σε σθεναρή αντίσταση των δύο υπουργών ως προς τα αιτήματα για απολύσεις στο Δημόσιο, μια θέση που πάγια πλέον εκφράζει η κυβέρνηση Σαμαρά. Οι ομάδες εργασίας, που ήδη έχουν συσταθεί στο Υ.Δ.Μ.&Η.Δ. προκειμένου να μελετήσουν τους βασικούς στόχους του Υπουργείου, ενεργοποιούνται και εντείνουν την προετοιμασία της συνολικής διοικητικής μεταρρύθμισης.

Η συνάντηση συμμετείχε και η Γενική Γραμματέας Ευσταθία Μπεργελέ, η οποία και επιβλέπει τις συσκέψεις των τεχνικών κλιμακίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook