Στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ευρώπης θα βρεθεί ένας 13χρονος πιτσιρικάς από την Κρήτη, καθώς οι «ροσονέρι» ξεχώρισαν τον ταλαντούχο μέσο της ομάδας του ΟΦΗ.

Πριν από λίγες ημέρες σε καμπ της Μίλαν που διοργανώθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο ο 13χρονος ξεδίπλωσε το ταλέντο του στους «ροσονέρι», οι οποίοι τον προσκάλεσαν να μεταβεί τον Οκτώβριο στο Μιλάνο και να δοκιμαστεί στη Μίλαν.

Οι Ιταλοί της Μίλαν έμειναν εντυπωσιασμένοι από το ταλέντο του Μιχαλανδρέα Νύκταρη και ζήτησαν αμέσως να έρθουν σε επικοινωνία με τους γονείς του πιτσιρικά, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα εξαιρετικά συμπεράσματα που έβγαλαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο camp.

Τον χαρακτήρισαν «μαέστρο» της μπάλας και ζήτησαν την άδεια ώστε τον Οκτώβριο ο Μιχαλανδρέας να «πετάξει» για το Μιλάνο, προκειμένου να συμμετάσχει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις των ακαδημιών της Μίλαν και να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο όνειρο, που δεν είναι άλλο απ\’ το να πάρει μεταγραφή από τον ΟΦΗ στην ιταλική ομάδα.

Η οικογένεια Νύκταρη μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει στις τάξεις της δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός του Μιχαλανδρέα, ο Νικομανώλης Νύκταρης, είναι και αυτός μέλος των ακαδημιών του ΟΦΗ και μάλιστα πρόσφατα προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα του Ηρακλείου.

Για το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον 13χρονο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ έγινε ιδιαίτερη αναφορά και σε Ιταλικά Μ.Μ.Ε. ενώ και στην Ελλάδα η είδηση πήρε μεγάλη έκταση.

Πλέον, ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης περιμένει με αγωνία να περάσουν οι μέρες και να ταξιδέψει στο Μιλάνο, εκεί όπου θα τον συνοδεύσει ο τεχνικός των ακαδημιών του ΟΦΗ στο τμήμα Κ-17, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Στο πλευρό του, φυσικά, στέκονται όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΟΦΗ, αφού θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για την ομάδα της Κρήτης, να στείλει ένα ταλέντο της στη Μίλαν, πόσο μάλιστα να προχωρήσει και στην ολοκλήρωση μιας τέτοιας μεταγραφής.

Ο πιτσιρικάς, αν και μόλις 13 ετών, δείχνει ωριμότητα επαγγελματία και στη σύντομη δήλωσή του, η οποία ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ αρκέστηκε να τονίσει: «ήταν μια ευχάριστη είδηση για μένα η πρόταση που μου έγινε μετά το τέλος της προπόνησης στο Παγκρήτιο να πάω για προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίλαν».

onsports.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook