Γδύθηκε για χάρη του Χέφνερ για πρώτη φορά στα 19 της και τελευταία πριν από 10 χρόνια. Ενδιάμεσα έχει προλάβει να γίνει best seller συγγραφέας, παρουσιάστρια, πρωταγωνίστρια sitcom και ριάλιτι, σεναριογράφος (για το Dirty Love, που ‘βραβεύτηκε’ με Χρυσό Βατόμουρο), σημαιοφόρος στον αγώνα κατά του αυτισμού (από τον οποίο πάσχει ο γιος της) και γκόμενα του Jim Carey.

Αλλά αυτό που θέλει να ξέρεις είναι ότι ‘ Περνάω την πιο σεξουαλική φάση της ζωής μου. Οι οργασμοί είναι απείρως καλύτεροι. Και αυτό βγαίνει σε αυτή την φωτογράφηση’.

\"\"
 

‘Δεν θυμάμαι καν σε πόσες audition μου την έχουν πέσει. Όχι μόνο οι παραγωγοί, αλλά και οι ίδιοι οι σταρ.  Και όταν δεν τους δίνω το τηλέφωνό μου, με απειλούν ότι θα με καταστρέψουν. Αλλά ξέρεις κάτι, εγώ δεν είμαι sex symbol.

\"\"

 Είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έχει πλάκα. Ο κόσμος που με πλησιάζει δεν μου λέει ‘Λατρεύω τον κώλο σου’, αλλά ‘είσαι αστεία’. Και αυτός είναι ο στόχος μου. Να γίνω μια Goldie Hawn, μια Lucille Ball’.

Αυτά έλεγε το 1993 στην αρχή της καριέρας της η Ιρλανδοπολωνέζα (ξαδέλφη της οποίας είναι η Melissa Macarthy του Bridesmaids και του Mike and Molly). 20 χρόνια -και έξι εξώφυλλα στο Playboy- μετά είναι ασφαλές κανείς να πει ότι απέτυχε πλήρως.

\"\"
 

Αλλά όχι και παταγωδώς, όπως όλες οι άλλες παλιοσειρές από τα 90s (Pamela Anderson, Carmen Electra, Victoria Silvstedt), που συνεχίζουν να φοράνε καυτά σορτσάκια και να πηγαίνουν σε opening club μπας και βγει το μεροκάματο.

\"\"
 

Βλέπεις η Jenny –της οποίας και οι δυο αδελφές έχουν ποζάρει γυμνές – είχε πάντοτε την ευφυΐα να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα. Και ας τρώει τα μούτρα της.

\"\"
 

Από το να γίνει η ίδια φωτογράφος για το Playboy, μέχρι να δεχτεί να κάνει διαφήμιση για παπούτσια που την δείχνει να αερίζεται μέσα σε ένα ασανσέρ ή –για χάρη ενός σκέτς- να κάθεται μέσα σε μια λίμνη από το αίμα περιόδου της.

\"\"
 

Με αποτέλεσμα η σελίδα της στο imdb και την wikipedia να είναι πιο φουλαρισμένη και από την αντίστοιχη του Robert De Niro. Ακόμη και αν περιέχει πράγματα που ποτέ δεν θα έβλεπες οικειοθελώς.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πάλαι ποτέ γκόμενα του Jim Carey ξέχασε τον πραγματικό λόγο που καταφέρνει στα 40 της να επιβιώνει στο Χόλιγουντ. Δηλαδή την All American (και ταυτόχρονα λίγο άτακτη) ομορφιά της.

\"\"
 

Άλλωστε, όπως δήλωσε και στο Playboy,  το πιο συχνό κομπλιμέντο που της κάνουν οι γυναίκες όταν την συναντούν είναι ‘Είσαι μέσα στην λίστα των γυναικών με τις οποίες θέλει να κάνει σεξ ο άντρας μου’.

Μήπως ήρθε η ώρα να μπει ξανά και στην δική σας λίστα;


cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook