Τα χρώματα που συνηθίζατε να φοράτε σε μικρότερη ηλικία, ίσως τώρα να μη σας κολακεύουν όπως παλιά. Έτσι, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματός σας, μπορείτε να δοκιμάζετε πιο ανοιχτά ή πιο σκούρα χρώματα, αρκεί να μην ξεφεύγετε από κάποιες συγκεκριμένες αποχρώσεις, οι οποίες «δουλεύουν» σχεδόν πάντα.

Αυτές οι αποχρώσεις είναι οι εξής: Οι δαμασκηνί αποχρώσεις λειτουργούν άψογα σε ώριμες επιδερμίδες, λόγω της ουδετερότητας του συγκεκριμένου χρώματος.

Οι κόκκινοι τόνοι του βοηθούν στο φώτισμα της συνολικής εμφάνισης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποφύγει υφές όπως αυτή του πολύ ματ ή του πολύ γυαλιστερού.

Οι μικρές λάμψεις μπορούν να χαρίσουν μια διακριτική γυαλάδα, κάνοντας και τις πιο ώριμες επιδερμίδες να φαίνονται φρέσκες και λαμπερές. Τονίστε τις κορυφές του προσώπου σας και προσθέστε στο δέρμα σας νεανική λάμψη και ακτινοβολία.

Οι μπρονζέ αποχρώσεις πάντα κάνουν το δέρμα να φαίνεται φρέσκο. Επιλέξτε μία, η οποία θα σας κάνει να δείχνετε ηλιόλουστη, αποφεύγοντας το πορτοκαλί και το πολύ γυαλιστερό.

Τα ουδέτερα, ζεστά χρώματα βοηθούν εξίσου. Χρησιμοποιείτε ουδέτερες και ζεστές αποχρώσεις στα χείλη σας, αποφεύγοντας το έντονο πορτοκαλί και ροζ. Απλά προσθέστε λίγο χρώμα και αφήστε τις απαλές αποχρώσεις να σας χαρίσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα.

 

zougla.gr