Φρίκη και παγωμάρα έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας η ανατριχιαστική αποκάλυψη ότι δύο 17χρονοι φίλοι ασέλγησαν σε δυο αδελφάκια ηλικίας μόλις επτά χρόνων, για να αποδείξουν σε μια φίλη τους ότι μπορούσαν να έχουν σεξουαλική επαφή!

Το απίστευτο  περιστατικό που συγκλονίζει την πόλη, ξεκίνησε από μια συνηθισμένη πρόκληση μεταξύ εφήβων. Η 14χρονη κοπέλα πείραζε τους δυο φίλους της ότι δεν μπορούσαν να πάνε με γυναίκα… Κι εκείνοι, για να… αποδείξουν τον \’\’ανδρισμό\’\’ τους, ξεμονάχιασαν τα δύο αδελφάκια που έπαιζαν κοντά τους, ασέλγησαν πάνω τους και στη συνέχεια τα απείλησαν ότι θα τα χτυπήσουν αν αποκάλυπταν τι τους συνέβη!

Τα παιδιά  δεν μίλησαν στους γονείς τους, αλλά η νευρική συμπεριφορά τους προβλημάτισε το αντρόγυνο που άρχισε να ρωτά τι τους συμβαίνει. Όταν τα δυο παιδάκια ξέσπασαν σε κλάματα και διηγήθηκαν όσα είχαν υποστεί, οι γονείς δεν πήγαν στην Αστυνομία αλλά στο σπίτι των δραστών και ξυλοκόπησαν τους γονείς τους!

Στην υπόθεση  παρενέβη η Ασφάλεια Χαλκίδας, άνδρες της οποίας συνέλαβαν  τους ανήλικους δράστες, ενώ  και οι γονείς τους θα κατηγορηθούν  για πλημμελή εποπτεία. Η διερεύνηση  του τραγικού συμβάντος βρίσκεται  σε εξέλιξη υπό την εποπτεία  του εισαγγελέα, που διέταξε να  δοθεί η απαραίτητη ψυχολογική  υποστήριξη από ειδικούς στα  7χρονα θύματα και την οικογένειά  τους.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook