Την τελευταία αγωνιστική του δραστηριότητα πριν τη συμμετοχή του στους Παγκρήτιους αγώνες θα έχει το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι μικροί κολυμβητές και οι μικρές κολυμβήτριες του Αντώνη Καλογεράκη και του Αποστόλη Γεωργιάδη, θα συμμετάσχουν σε Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου (πρωί και απόγευμα) στο κολυμβητήριο Ρεθύμνου, έχοντας ως στόχο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος όμως και παιδάκια ηλικίας 9 ετών, αποκτώντας έτσι χρήσιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
Για τους εφόρους κολύμβησης του Χανιώτικου Ομίλου, κυρίους Στέφανο Καβαλιεράκη και Μανόλη Ντουσάκη, οι αγώνες αυτοί δίνουν στα παιδιά τη δυνατότητα να φτάσουν στο αποκορύφωμα την προετοιμασία τους για τους Παγκρήτιους αγώνες. Παράλληλα, εκφράζουν τις ευχές τους για καλή επιτυχία.

Ο κ. Καβαλιεράκης: «Η ημερίδα αυτή που γίνεται δύο εβδομάδες πριν τους Παγκρήτιους αγώνες των προαγωνιστικών κατηγοριών θα δείξει την καλή πορεία της προετοιμασίας της ομάδας μας και την ετοιμότητα των μικρών μας κολυμβητών και κολυμβητριών ενόψει των Παγκρήτιων αγώνων. Θα βοηθήσει τα παιδιά, μετά το δύσκολο χειμώνα που περάσαμε με τα γνωστά προβλήματα των πισινών, να βελτιώσουν τους χρόνους τους και ειδικότερα τα μικρότερα να αποκτήσουν χρήσιμες αγωνιστικές εμπειρίες. Καλή επιτυχία σε όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες μας».

Και ο κ. Ντουσάκης: «Για τους μικρούς αθλητές από 10-12 ετών, οι υποχρεώσεις τους ολοκληρώνονται με τους Παγκρήτιους αγώνες που θα γίνουν δυστυχώς στο Ηράκλειο, αν και είχαμε ζητήσει να γίνουν στα Χανιά. Το κολυμβητήριο του Ηρακλείου αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και δεν ενδείκνυται για τέτοιους αγώνες με τόσα πολλά παιδιά, αντίθετα στα Χανιά οι συνθήκες είναι σίγουρα καλύτερες. Οι προπονητές έχουν προετοιμάσει τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα και οι επιδιώξεις τους και η ευχαρίστηση για εμάς τους εφόρους, θα είναι να δούμε αυτά τα παιδιά να κολυμπούν καλά όλα τα στιλ και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένα για την είσοδό τους στην αγωνιστική ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία».

Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων αποτελείται από τους εξής αθλητές και αθλήτριες:
Βουγιουκαλάκης, Καζάσης, Καλορμάκης, Λεδάκης, Λελάκης, Ματζοράκης, Φουντουλάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Δημούλιος, Κτιστάκης, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Τζανακόπουλος, Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Γεωργία Λελεδάκη, Κατερίνα Λελεδάκη, Ξανθουδάκη, Χατζηδάκη, Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Νίκη Πετράκη, Πλοκαμάκη, Δρουμπάκη, Καζάση, Κοπάση, Λαμπαρδάκη και Λεδάκη.

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook