Με τις πιθανότητες απουσίας του Γιουσέιν Μπολτ από το Λονδίνο, ασχολείται η Βρετανική εφημερίδα «independent».Αφορμή η απόφαση να μην πάρει μέρος ο Μπολτ στο Diamond League του Μονακό στις 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον προπονητή του, Γκλεν Μιλς, ο Μπολτ αντιμετωπίζει ένα «μικρό πρόβλημα τραυματισμού» και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μην πάει στο Μονακό όπου θα έτρεχε για τελευταία φορά πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.Ο Μιλς δήλωσε:

«Το πρόβλημα προέκυψε στος δοκιμές που έκανε ο Μπολτ στο Κίνγκστον το περασμένο Σαββατοκύριακο. Υστερα από προσεκτική εκτίμηση αποφασίσαμε να αποσύρουμε τη συμμετοχή στο Μονακό έτσι ώστε να αυξήσουμε τον χρόνο αποθεραπείας αλλά και της προετοιμασίας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ο Μπολτ επιμένει ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συμμετοχή του στο Λονδίνο. Βέβαια σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη έχει πιάσει… κρύος ιδρώτας τους διοργανωτές και τον Σεμπάστιαν Κόε.«Θα είμαι στο Λονδίνο για να υπερασπιστώ τους τίτλους μου στα 100, 200 και 4Χ100μ.», τόνισε ο Μπολτ όμως η εφημερίδα επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του και δεν αποκλεέιται αυτό να αποτελεί απλά ένα πρόσχημα για τις ήττες από τον Γιόχαν Μπλέικ.Και η εφημερίδα καταλήγει:

«”Ποτέ δεν ανησυχώ αν δεν ανησυχεί ο προπονητής μου”, είπε ο Μπολτ μετά την ήττα του στα 200 μέτρα. Η απόφαση του προπονητή του για το Μονακό μάλλον σημαίνει ήρθε η ώρα να αρχίσει να ανησυχεί».

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook