O Δήμος Χανίων, διοργανώνει το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Ποδοβόλεϋ (footvolley ) που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Κρήτη, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημητρης Λειψάκης.

Όπως σημείωσε ο κ. Λειψάκης «έχουν ήδη δηλώσει 20 ομάδες συμμετοχή και δεχόμαστε συμμετοχές μέχρι και αύριο το μεσημέρι στις 15.00 στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά και καλούμε τον κόσμο να απολαύσει τους αγώνες αλλά και το άθλημα που έχει αναπτύξει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια».

Από την πλευρά του, ο Προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, κ. Σαράντος Βόλτσης ανέφερε ότι «μετά την περυσινή πετυχημένη διοργάνωση συνεχίζουμε και φέτος με το 2ο Τουρνουά Ποδοβόλεϋ, άθλημα το οποίο έχει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση το καλοκαίρι, ταιριάζει στην περιοχή μας, στο λαό μας και την ιδιοσυγκρασία μας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 15.00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή οπότε και θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 ο μικρός τελικός και στις 19.00 το απόγευμα ο μεγάλος τελικός.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλ.: 6978661000 Μαρκουλάκης Γιώργος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook