Η Εθνική ομάδα νέων συνέτριψε με 4-1 τους διοργανωτές Εσθονούς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, προκρίθηκε στο Μουντιάλ νέων (Τουρκία 2013) και βλέπει ημιτελικό.

Η Εθνική ομάδα κάτω των 19 πέτυχε στα γήπεδα της Εσθονίας τον αντικειμενικό της στόχο ο οποίος ήταν να προκριθεί στο Μουντιάλ νέων της Τουρκίας (2013). Και το έκανε με εμφατικό τρόπο.

Νίκη με 4-1 απέναντι στους διοργανωτές Εσθονούς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελπίδων.

Οι παίκτες του Τσάνα έφτασαν στις 10 τελικές προσπάθειες (8 στο στόχο) και με άκρως αποτελεσματικά ποσοστά κατάφεραν να διαλύσουν την Εσθονία, ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της πρεμιέρας από τους Ισπανούς (1-2).

Σε σημείο που δεν υπήρχε αντίδραση για τους αντιπάλους (43’) ο Κατίδης άνοιξε το σκορ και με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Φουρλάνος (55’) έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Εθνική μας ομάδα.

Ο Διαμαντάκος στο 85’ σκόραρε το τρίτο για να μειώσει ο Λούιγκεντ στο 90’+1’. Η Εθνική στα δευτερόλεπτα που απέμεναν βρήκε άμεση απάντηση και σε αυτό το τέρμα με το δεύτερο του Διαμαντάκού για το τελικό 4-1.

Αν οι Ισπανοί νικήσουν τους Πορτογάλους σε λίγη ώρα ίσως να κάνει και η ισοπαλία στους Έλληνες διεθνείς στο τελευταίο ματς απέναντι στους Πορτογάλους. Όπως και να έχει η πρόκριση στον ημιτελικό (περνάνε δύο ομάδες από κάθε όμιλο) είναι απολύτως ανοιχτή και στο χέρι των παικτών του Κώστα Τσάνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook