Με τρισάγιο που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης αλλά και προβληματισμού ξεκίνησε απόψε στις 8 στον Προφήτη Ηλία η λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιείται ύστερα από πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα μετά και τα όσα διαδραματίστηκαν στις 24 Ιουνίου στην περιοχή .

Κάτοικοι της περιοχής άφησαν ένα τριαντάφυλλο έξω από το κρεοπωλείο του 52χρονου, στο σημείο δηλαδή που έπεσε νεκρός ο 34χρονος Πρίαμος Ξυδάκης και έπειτα ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.

Μέλη της Επιτροπής Αγώνα του Προφήτη Ηλία απηύθυναν έκκληση να υπάρξει ψυχραιμία και να μην εξαγριώνονται οι κάτοικοι από τις δηλώσεις του Α. Κούγια και των συγγενών των κατηγορουμένων.

Το κλίμα στη συνέλευση είναι συγκινητικό με τους κατοίκους να παίρνουν το λόγο και να στέλνουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στη βία, την αυτοδικία και την κάθε λογής παραβατικότητα που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση δίνει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης , ο Ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλης , εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της τοπικής αστυνομίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook