Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και ο ΟΦΗ καλείται το Σάββατο (3μ.μ – ΕΤ3) στη Δράμα απέναντι στον Δόξα να αποδείξει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την Football League και ότι είναι περαστικός από την συγκεκριμένη κατηγορία.

Και βέβαια αν το περσυνό διπλό με 2-1 στο ίδιο γήπεδο μπορεί να παίξει θετικό ρόλο στην κατάκτηση των τριών βαθμών, καλό θα είναι οι παίκτες του Κρητικού συλλόγου να το χρησιμοποιήσουν ως οδηγό για μια μεγάλη εμφάνιση.

Άξιο αναφοράς είναι η παρουσία οπαδών και φίλων των «ασπρόμαυρων» που σύμφωνα με πληροφορίεςετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών προκειμένου να γίνουν ο δωδέκατος παίκτης.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που είναι οι : Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Μπούρμπος, Ρόβας, Γιακούμπου, Τάντιτς, Καμπάνταης, Αγρίτης, Παπουλής, Μπουλούτ, Γεωργίου, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ζαχαράκης, Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Ρούσεφ, Γαλανόπουλος, Μπερτίν.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πίτσος, Ζορμπάς, Σταυρακάκης, Ουκάρ, ο τιμωρημένος Κάλαιτζιτς και ο ανέτοιμος Χαριτωνίδης.

Ερωτηματικό αποτελεί η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο «αλενατόρε» καθώς εκτός του ότι παίζεται μια θέσει στα χαφ, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα ξεκινήσει τον Μπουλούτ αλλά και που θα τον χρησιμοποιήσει…

Αν επιλέξει το 4-3-3,  ο Βεζυρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μπερτίν – Γεωργίου στα στόπερ και στις άκρες παίζονται δύο θέσεις ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες. Συγκεκριμένα στα μπακ, την πόρτα της ενδεκάδας χτυπούν οι Μπούρμπος, Μπουλούτ, Κιάσσος και Γαλανόπουλος.

Πολύ δυνατά «παίζει» και η περίπτωση ο Μπουλούτ να πάει στον άξονα, είτε ως στόπερ είτε ως αμυντικό χαφ. Σε αυτή τη θέση σημαντικό προβάδισμα έχουν οι Βερόν, Κατσικογιάννης και Ρούσεφ. Στα αριστερά θα ξεκινήσει ένας εκ των Τάντιτς – Παπουλή, δεξιά στην επίθεση ο Ανέστης Αγρίτης και στην κορυφή ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook