Με εντυπωσιακά εγκαίνια ξεκίνησε τις εργασίες του, άλλο ένα κατάστημα Franchise της SENATUS® στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης. Η νέα Αντιπροσωπεία στεγάζεται επί της Λεωφόρου 25ης Μαρτίου αρ. 10, σ’ έναν πρωτότυπο χώρο 80 τ.μ. που θα στεγάσει και 4 εξειδικευμένους Εμπορικούς Συνεργάτες. Πλήθος κόσμου, επιχειρηματίες, συνεργάτες, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, τραπεζών και προμηθευτών του δικτύου, γνωστοί και φίλοι παραβρεθήκαν στα εγκαίνια και τίμησαν με την παρουσία τους τον κ. Πρωτογεράκη Ευάγγελο, ιδιοκτήτη της νέας επιχείρησης.

Οι νέοι Συνεργάτες ακολουθώντας το πλάνο που με επιτυχία εφαρμόζει η SENATUS ενσωματώνονται πολύ γρήγορα και ξεκινούν αποτελεσματικά την καθημερινή τους παραγωγική διαδικασία και την εξυπηρέτηση του έτοιμου πελατολογίου που προσφέρει η SENATUS. Ο νέοι Αντιπρόσωποι και ολόκληρο το Δίκτυο επωφελείται από την μοναδικότητα και την πληθώρα των εναλλακτικών προτάσεων που παρέχει η SENATUS (www.senatus.gr) προσφέροντας υπηρεσίες διαμεσολάβησης σε κλάδους όπως Ασφαλίσεις, Ακίνητα, Τραπεζικά, Φωτοβολταικά, Επιδοτήσεις, Χρονομισθώσεις, Μελέτες κλπ. με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο ξεχωριστά. Σε επίπεδο ανταγωνισμού το δίκτυο της SENATUS® δεν αισθάνεται καμία πίεση καθόσον το ολοκληρωμένο πακέτο που μοναδικά προσφέρει είναι ιδιαίτερα εύκολα και απλά αναγνωρίσιμο από τον τελικό καταναλωτή.

Ο νέος franchisee Μοιρών κ. Πρωτογεράκης Ευάγγελος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους ενώ απευθύνθηκε και σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσσαράς μέσω των τοπικών εφημερίδων και ραδιόφωνων που κάλυψαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της SENATUS®, ενημερώνοντας για την μοναδική ευκαιρία της πλήρους και αποτελεσματικής κάλυψης σε κάθε θέμα Ασφάλισης ζωής & περιουσίας, Τραπεζικών, Ακινήτων, Χρονομισθώσεων, Φωτοβολταικών που γίνεται με ένα απλό τηλεφώνημα στο 28920-22411 ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα.

Τα καταστήματα SENATUS®, φιλοδοξούν να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή και πρότυπο λειτουργίας και απόδοσης στην Ελληνική αγορά, με στόχο οι δυνατότητες και η υποδομή να κάνουν τον “Άνθρωπο μας… της SENATUS” να ξεχωρίζει.

Τέλος η μητρική εταιρεία μέσω της υπευθύνου Marketing κας Ηρώ Ποθουλάκη παρέδωσε σε μία απλή τελετή στον κ. Πρωτογεράκη Ευάγγελο το δίπλωμα «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ FRANCHISE» για την επιτυχή ένταξη του καταστήματος σε όλες τις τυποποιημένες διαδικασίες του συστήματος της της SENATUS®.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook