Καλές καιρικές συνθήκες, μικρή ενίσχυση των ανέμων στα ανατολικά και άνοδο της θερμοκρασίας στα νότια, περιμένουμε το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις βόρειες παραλιακές περιοχές από 22 έως 30 βαθμούς, στις νότιες παραλιακές περιοχές από 22 έως 35 βαθμούς και στα ορεινά από 12 έως 28 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό δυτικοί βρειοδυτικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βρειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 27 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 8/7, παρόμοιες συνθήκες θα επικρατήσουν, με αίθριο καιρό, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 31 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 8/7, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, μείωση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 8/7, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας έναν με δύο βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 32 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα  6 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook