Νέα πράξη ανθρωπιάς σε  πολίτες που έχουν ανάγκη, αυτή τη φορά από τον Συνεταιρισμό Τυμπακίου.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι θα διατεθούν πέντε τόνοι τομάτες, έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση του ΕΚΗ αναφέρει:

''Άλλους πέντε τόνους τομάτες θα διαθέσει αύριο Σαββάτο 7/7/2012 το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις 12:30 το μεσημέρι, προσφορά του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου τους οποίους και ευχαριστούμε ειλικρινά.''

Στο μεταξύ, ένας τόνος κηπευτικών (μελιτζάνες, πιπεριές και ντομάτες) προσφορά του συνεταιρισμού "Ανατολή" θα μοιραστεί στην Ιεράπετρα.

Ο Δήμος Ιεράπετρας θα αναλάβει δράση ώστε να επεκταθεί η πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ανατολή», να λάβουν μέρος κι άλλοι συνεταιρισμοί και σε άλλα προϊόντα, έτσι ώστε να δοθούν ορισμένες δωρεάν ποσότητες των κορυφαίων τοπικών προϊόντων σε ένδειξη αλληλεγγύης σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

«Πιστεύω πως το παράδειγμα θα βρει κι άλλους μιμητές», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης από τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού «Ανατολή» που επισκέφθηκε χθες προκειμένου να συγχαρεί τον Πρόεδρο και τα μέλη του συνεταιρισμού, για την πρωτοβουλία τους να διαθέσουν δωρεάν κηπευτικά σε διάφορες πόλεις και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε επίσης τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού που διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας ένα τόνο περίπου κηπευτικά (μελιτζάνες, πιπεριές και ντομάτες) η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου.