Η 5η προβολή ταινίας του δικτύου ανταλλαγών Χανίων ,είναι γεγονός! Μετά τις προηγούμενες προβολές ταινιών ,που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου (μελών & μη) το δίκτυο ανταλλαγών ,συνεχίζει τις προβολές \”θερινού σινεμά\” & την ερχόμενη Τρίτη  στο 1ο ΕΠΑΛ Χανίων και ώρα 21:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η ταινία που θα προβληθεί είναι:

ΡΟΥΝΤΟ & ΚΟΥΡΣΙ RUDO Y CURSI / ROUGH AND VULGAR του Κάρλος Κουαρόν με τους

Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ντιέγκο Λούνα, Τζέσικα Μας, Ντολόρες Χερέντια, Γκιγιέρμο Φραντσέλα

κωμωδία 4*

διάρκεια: 103΄

\”Ο Τάτο και ο Μπέτο είναι δυο αδέρφια που δουλεύουν σκληρά για να τα βγάλουν πέρα  στην αγροτική επαρχία του Μεξικό. Μετά από ένα φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, ο μεγαλύτερος κυνηγός ταλέντων αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει και τα δύο αδέρφια.

Ο Τάτο και ο Μπέτο αποκτούν ξαφνικά τη ζωή αστέρων, αλλά ανακαλύπτουν πως σε κάθε όνειρο υπάρχει και μια σκοτεινή πλευρά, όταν αναγκάζονται να διαγωνιστούν σε διαφορετικές ομάδες, με αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι στο γήπεδο.

Αν όμως δεν ενωθούν ξανά ως αδέρφια, κινδυνεύουν να χάσουν όλα όσα είχαν ονειρευτεί\”.

Για τους λάτρεις του world cinema συνιστάται το «Ρούντο και Κούρσι» του Μεξικανού Carlos Cuarón. Ένα πολύ καλό κωμικό (με αρκετά δραματικά στοιχεία) φιλμ με τους ταλαντούχους Gael García Bernal και Diego Luna να παίρνουν την πρωτότυπη ιστορία πάνω τους και να την απογειώνουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook