Οι μεταγραφικές εξελίξεις θα είναι άμεσες στον Πλατανιά, μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία.
Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς φέρεται να είναι κοντά στη συμφωνία με τη χανιώτικη ομάδα σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τον Σέρβο μέσο του ΟΦΗ να απασχολεί ακόμα Λεβαδειακό και Πανθρακικό.
Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής είναι μέσα στη μεταγραφική λίστα του τεχνικού του Πλατανιά, μαζί με τους Κένταλ Ουκάρ και Φώτη Παπουλή.
Για τον Ουκάρ υπάρχουν πιθανότητες μετακίνησής του στα Χανιά, αφού ο Χατζηνικολάου είχε εισηγηθεί την απόκτησή του στον ΟΦΗ από τον Εθνικό Αστέρα (μαζί με τον Γκουέι), αλλά για τον Παπουλή πλέον δεν υπάρχει ελπίδα, αφού συμφώνησε με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Από εκεί και πέρα ένας παίκτης που δεν αποκλείεται να απασχολήσει τους \”ερυθρόλευκους\” είναι ο Ανέστης Αγρίτης, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Κέρκυρα.
Αντίθετα πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πλατανιά οι Ραπτάκης, Παπαζούδης, Χαϊκάλης και Γκολέμης, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει ακόμα με τους Χανιώτες Τσοντάκη, Μανουσάκη και Δρακάκη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook