Παιχνίδι που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός δίνει την Κυριακή στον Βάμο ο Ακρίτας, που θα υποδεχτεί τον Αετό Ανωγείων, επιδιώκοντας μόνο τη νίκη για να ελπίζει βάσιμα πλέον σε παραμονή στο Περιφερειακό.

Η ομάδα του Αποκόρωνα έπειτα απο πολύ καιρό, πέρα απο τους γνωστούς τραυματίες απο την αρχή της χρονιάς Βαλαδάκη, Πολιουδόβαρδα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με σκοπό βέβαια τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια ομάδα με ίδιους στόχους. Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα των Ανωγείων μίλησε στον Χανιά ΣΠΟΡ FM ο προπονητής του Ακρίτα, Τάκης Διακάκης που τόνισε: “Εμείς είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Σίγουρα η νίκη αποτελεί μονόδρομο καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Θεωρώ οτι είμαστε καλύτεροι απο τον Αετό και θα το αποδείξουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο την Κυριακή”.

Στον αγώνα πάντως του πρώτου γύρου ο Ακρίτας είχε επικρατήσει με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή χάρις σε γκολ των Σηφακάκη και Κελαϊδή, με τον τελευταίο να “ρεφάρει” το αυτογκολ που πέτυχε και είχε δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook