Μεγάλη κινητοποίηση χθες των αστυνομικών αρχών, αλλά και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από πληροφορία ότι 23χρονος από το Αγρίνιο είχε εκφράσει την πρόθεση να αυτοκτονήσει. Ο νεαρός βρέθηκε και φιλοξενείται στην αστυνομία

Συγκεκριμένα, χθες ο νεαρός που όπως φαίνεται αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά και οικογενειακά προβλήματα, έκανε ανάρτηση εκφράζοντας την απελπισία του και την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Απαντώντας φίλοι του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσπάθησαν αμέσως να τον αποτρέψουν, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Σε συνεννόηση με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα στοιχεία του 23χρονου ταυτοποιήθηκαν και οι αστυνομικοί αμέσως τον βρήκαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Ο νεαρός, όπως φαίνεται αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και θα κληθούν ειδικοί για να μιλήσουν μαζί του και να εκτιμήσουν την κατάστασή του .

Είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό που καταγράφεται στην αστυνομία, αν και το προηγούμενο που είχε αναφερθεί στην περιοχή της Βόνιτσας, δεν έχει αξιολογηθεί ως τόσο σοβαρό όπως το χθεσινό.

(agriniopress.gr)