Πριν  καλά- καλά κοπάσει ο θόρυβος  από την απόδραση δυο λαθρομεταναστών  τη στιγμή που κατέβαιναν από το λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. που τους μετέφερε στο χώρο κράτησης, μια νέα απόδραση κρατουμένου αναστατώνει τις τάξεις της Αστυνομίας και στέλνει στο εδώλιο έξη αστυνομικούς!

Αυτή  τη φορά, ήταν η σειρά του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου να υποστεί τις συνέπειες μιας απόδρασης. Ο δραπέτης είναι ένας 25χρονος από τη Συρία ο οποίος είχε συλληφθεί για διακίνηση λαθρομεταναστών, αλλά απέδρασε από τα κρατητήρια ξεκολλώντας μια από τις σιδερένιες βέργες του παραθύρου! Από εκεί, βγήκε στο προαύλιο του κτιρίου και εξαφανίστηκε χωρίς να τον αντιληφθούν οι σκοποί.

Οι αξιωματικοί  της Ασφάλειας Διδυμοτείχου που ανέλαβαν την έρευνα για τη νέα απόδραση, σχημάτισαν ποινική δικογραφία σε βάρος του 25χρονου αλλοδαπού αλλά και σε βάρος έξη συναδέλφων τους! Πρόκειται για τους δύο αξιωματικούς υπηρεσίας, τους δύο σκοπούς του τμήματος και τους δύο σκοπούς των κρατητηρίων. Οι δυο τελευταίοι, μάλιστα, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και σε βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook