Ένας συνηθισμένος  έλεγχος, από αυτούς που όλοι  οι αστυνομικοί κάνουν καθημερινά  στις «πιάτσες» ιεροδούλων στους  δρόμους της Πάτρας, έκανε κόλαση  για αρκετές ώρες τη ζωή  ενός νεαρού αστυφύλακα! Ο άτυχος  αστυνομικός δέχθηκε επίθεση  από μια αλλοδαπή που τον  δάγκωσε και έζησε έναν πραγματικό  εφιάλτη περιμένοντας τα αποτελέσματα  των ιατρικών εξετάσεων!

Το περιστατικό συνέβη όταν ο αστυνομικός και ένας συνάδελφός του πλησίασαν δύο αλλοδαπές παράνομες ιερόδουλες και ζήτησαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και την άδεια εργασίας τους. Η μια από αυτές όρμησε κατά πάνω του και έμπηξε τα δόντια της στο χέρι του τραυματίζοντάς τον! Μόλις ο νεαρός αστυφύλακας είδε το αίμα στην πληγή, «πάγωσε» καθώς φοβήθηκε ότι θα είχε μολυνθεί από κάποια σοβαρή ασθένεια!

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, όπως και η δράστιδα μαζί με άλλες επτά παράνομες Αφρικανές ιερόδουλες που συνελήφθησαν. Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν φορέας κάποιας μεταδοτικής ασθένειας και η καρδιά του αστυνομικού πήγε στη… θέση της!

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook