Το τριήμερο των προγραμματικών δηλώσεων δεν μας έκανε σοφότερους για το ποιος φταίει για την κρίση, είπε στη δευτερολογία του ο γγ της Χρυσής Αυγής, φέρνοντας ως παραδείγματα το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τις υπερβάσεις στα δημόσια έργα, το «σάπιο Κράτος», όπως το χαρακτήρισε, που δίνει συντάξεις σε τυφλούς ή και νεκρούς.

«Το Μνημόνιο δεν έφερε την κρίση, αλλά το Μνημόνιο επιδείνωσε την κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι η Ελλάδα έχει πληρώσει ακριβά το ευρώ, γιατί από χώρα παραγωγής έγινε χώρα υπηρεσιών.

Κάλεσε μάλιστα τον υπουργό Οικονομικών να διαπραγματευθεί το δικαίωμα της Ελλάδας να παράγει.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα της Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ, το οποίο κατέστησε τη χώρα «αποθήκη» μεταναστών, καλώντας την κυβέρνηση να πολεμήσει για την αλλαγή της.

«Δεν φταίμε εμείς για τους πολέμους των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Δεν φταίμε εμείς για την Αραβική Ανοιξη. Δεν φταίμε εμείς που στη Ελλάδα υπάρχουν δύο εκατομμύρια μετανάστες» είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε επίσης τον υπουργό Άμυνας να μην μειώσει τις στρατιωτικές δαπάνες, ενώ για το θέμα της ασφάλειας εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έκανε καμία αναφορά στην «ασύμμετρη απειλή» -όπως την χαρακτήρισε- της εγκληματικότητας.

«Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση γιατί δεν μας έπεισε ότι έχει λύσεις για την οικονομία, για την ασφάλεια, για τη χώρα» κατέληξε.

(in.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook