Την αποφασιστικότητα του Δήμου Σφακίων να βρεθεί και να απομονωθεί εκείνος που προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε δημοτικό χώρο στάθμευσης της Χώρας Σφακίων, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Παύλος Πολλάκης.

Αναλυτικότερα ο κ.Πολλάκης στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής :

« Ο Δήμος Σφακίων καταδικάζει και καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον δράστη που εχθές επιδόθηκε στο παρανοϊκό σπορ της δημιουργίας ζημιών σε αυτοκίνητα ντόπιων και επισκεπτών που ήταν παρκαρισμένα στα δημοτικά Παρκιν της Χώρας Σφακίων, χαράσσοντας τις πόρτες τους με κλειδί.

Ως Δήμος δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθεί, να απομονωθεί και να τιμωρηθεί ο ελεεινός αυτός δράστης ο οποίος ξεφτιλίζει τον τόπο μας και δυσφημεί τη σφακιανή φιλοξενία.

Δε θα αφήσουμε κανένα με διαταραγμένη προσωπικότητα να υπονομεύσει τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την αναβάθμιση του τόπου μας και των υπηρεσιών του.

Θα υπάρξει άμεσα μήνυση κατ’ αγνώστων από το δήμο στο Λιμενικό και στην αστυνομία και παράλληλα θα τοποθετηθούν κάμερες στο χώρο του Παρκιν που θα ενισχύσουν το έργο των νυχτερινών φυλακων.»

Υπενθυμίζεται ότι όπως κατήγγειλε επισκέπτης της περιοχής στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου 7-8 Ιουλίου, άγνωστος χαράκωσε με αιχμηρό αντικείμενο δέκα αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα στο δημοτικό χώρο στάθμευσης της Χώρας Σφακίων.

Οι επισκέπτες οι οποίοι είχαν αφήσει εκεί τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να περάσουν το Σαββατοκύριακο στην Αγία Ρουμέλη ή το Λουτρό, λογικό και επόμενο να εξοργιστούν από αυτούς τους βανδαλισμούς οι οποίοι έχουν τελείως αρνητικές επιπτώσεις στην περιοχή και στους φιλόξενους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook