Η 2η θεματική έκθεση για την Εξοικονόμηση Ενέργειας, τις Ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας & τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, θα φιλοξενηθεί και φέτος στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Πλατανιά.

Το 4ήμερο από 13 έως και 16 Σεπτεμβρίου όλοι όσοι επισκεφθούν την 2η ECO CRETE, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν υπεύθυνα για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους παραπάνω τομείς και ιδιαίτερα για την αξιοποίηση των νέων πόρων και τεχνολογιών σε κτίρια, κατοικίες, βιοτεχνίες κ.λ.π. σχετικά με τον τομέα της ενέργειας.

Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν επιχειρήσεις που ασχολούνται με: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΑΙΟΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΚΑΥΣΙΜΑ - ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ - ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ – ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ κ.α.

Η Είσοδος στην Έκθεση θα είναι Ελεύθερη!

Οργάνωση Έκθεσης: PLANO διαφημιστικό γραφείο.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  6947 27 1999 ή 28210 62038 (κ.Παύλος Κορκίδης)  και στο e-mail: [email protected]