Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/7) πραγματοποιήθηκε η άτυπη συνάντηση μεταξύ Δήμου Χανίων, ΠΑΕ Πλατανιά και κλιμακίων της Super League και του συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

Το 5μελές κλιμάκιο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, μαζί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Πλατανιάς, Στέλιο Βαρουξάκη, αλλά και τους Αντιδημάρχους Χανίων, Κώστα Πρωτοπαπαδάκη και Δημήτρη Λειψάκη.

Οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής και του συνδρομητικού καναλιού έδωσαν συμβουλές για τις προδιαγραφές που απαιτούνται ώστε η ΕΠΟ και η Επιτροπή σταδίων να δώσει το "ΟΚ" για τη χρησιμοποίηση των Περιβολίων ως έδρα του Πλατανιά στη Super League.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή στην ανακατασκευή του γηπέδου προκύπτουν με τον φωτισμό και με την κερκίδα που ήταν σχεδιασμένη να τοποθετηθεί στο χώρο των παλαιών αποδυτηρίων του Θησέα.

Οι πυλώνες που είναι αυτή τη στιγμή τοποθετημένοι στο στάδιο δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα 1.000 lux ένταση, με τις τηλεοπτικές καλύψεις να απαιτούν φωτισμό το λιγότερο 1.200 lux.

Για την κερκίδα υπάρχει πρόβλημα λόγω του ότι οι νέες κερκίδες που θα τοποθετούνταν δεν ξεπερνάνε τα 5μ. απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Το κλιμάκιο που επισκέφτηκε τα Περιβόλια ξεκαθάρισε στους υπευθύνους του έργου ότι ο ρόλος τους είναι συμβουλευτικός, αφού αρμόδια για να κατευθύνει τα έργα είναι η ΕΠΟ.