Την πρώτες φωτογραφία του αναμενόμενου Adam σας παρουσιάζει το C+S. Το μικρό της Opel βρέθηκε χωρίς καμουφλάζ στο τεχνολογικό πάρκο Άλαβα, στη βόρεια Ισπανία για την επίσημη φωτογράφισή του. Εκεί… τρύπωσε κάποιος «δαιμόνιος» φωτογράφος και έστω από μακριά απαθανάτισε το νέο μοντέλο της Opel.

Όπως φαίνεται , στο εμπρός μέρος του Adam ξεχωρίζει η χαμηλά τοποθετημένη νέα εταιρική μάσκα, με το σήμα της Opel και τη μονή μπάρα από χρώμιο. Βρίσκεται στον προφυλακτήρα, ανάμεσα στους προβολείς ομίχλης, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι ψηλότερα στο καπό. Η οροφή, τα τόξα και οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι βαμμένοι σε διαφορετικό χρώμα από αυτό του υπόλοιπου αμαξώματος, χαρίζοντας στο Adam μια σπορτίφ εικόνα.

Το αυτοκίνητο πόλης της Opel θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά ως τρίθυρο, με 4θέσια διάταξη του εσωτερικού. Το μήκος του είναι 3,7 μέτρα και θα εξοπλίζεται με 3κύλινδρους και 4κύλιδνρους κινητήρες, χωρητικότητας από 1.000 έως 1.400 cc. Θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Παρίσι και θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2013, σε τρεις εκδόσεις. Η Jam θα αναδεικνύει το fun χαρακτήρα του αυτοκινήτου, η Glam τον κομψό και η Slam το sport. Όσοι έχουν «αετίσια» μάτια μπορούν να διακρίνουν ότι το λογότυπο «Adam» εμφανίζεται στην πίσω κολώνα του αμαξώματος και όχι στην ουρά.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook