Τότε θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα συστήματα με την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος, με το οποίο η Microsoft λανσάρει τα Windows, εκτός από τους υπολογιστές, και σε tablet.

Από τις αρχές Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμα και τα πρώτα συστήματα με Windows RT -την ειδική έκδοση των Windows 8 για tablet με διαφορετική αρχιτεκτονική από αυτή των προσωπικών μας υπολογιστών, τα συστήματα με τσιπ ARM.

Στους κατασκευαστές υπολογιστών, τα Windows 8 καταφτάνουν την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν σε 109 γλώσσες σε 231 αγορές παγκοσμίως.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Microsoft ανακοινώνει επισήμως την ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8. Ως τώρα, η κυκλοφορία τους ήταν προγραμματισμένη «το φθινόπωρο». Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από την επικεφαλής μάρκετινγκ των Windows, Τάμι Ρέλερ στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου για τους συνεργάτες της.

H Microsoft έχει ανακοινώσει ελκυστικά προγράμματα αναβάθμισης μέσω Διαδικτύου (από το Windows.com) ακόμα και από τα Windows XP (αντί 40 δολαρίων) και έχει συνάψει συμφωνία με τους κατασκευαστές υπολογιστών ώστε όσοι αγοράσουν τώρα υπολογιστή με Windows 7 να δικαιούνται αναβάθμιση στα Windows 8 Pro αντί 15 ευρώ.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook