Η Εθνική Νέων συνεχίζει τα θαύματά της στο Ευρωπαϊκό Νέων καθώς νίκησε με 3-2 την Πορτογαλία και πέρασε στον ημιτελικό της διοργάνωσης όπου και θα αντιμετωπίσει τον νικητή την ομάδα της Αγγλίας!

Ο Γιαννιώτας άνοιξε το σκορ στο 18\’, όμως οι Πορτογάλοι απάντησαν άμεσα και στο 19΄ ισοφάρισαν με τον Αντρέ Γκόμες. Στο 37\’ ο Ντάνιελ Μάρτινς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Ελβετού διαιτητή Άλεν Μπιέρι και οι παίκτες του Κώστα Τσάνα δεν άφησαν το προβάδισμά τους να πάει χαμένο.

Ο Κατίδης στο 42\’ έκανε το 2-1 και στο 69\’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 3-1 για την ελληνική ομάδα. Στο 76\’ έμεινε και η Ελλάδα με δέκα παίκτες αφού ο Χάρης Μαυρίας αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Πορτογάλοι το μόνο που κατάφεραν μόνο να μειώσουν σε 2-3 με τον Μπετίνιο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Συνθέσεις

Πορτογαλία: Βελόσο, Αλμέιδα (67\’ Κανσέλο), Φερέιρα, Ιλόρι, Μάρτινς, Κα, Μπρούμα, Μάριο (86\’ Το-Ζε), Εσγκάιο, Καβαλέιρο (82\’ Μπετίνιο), Γκόμες.

Ελλάδα: Καπίνο, Σταφυλλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (63\’ Μπουχαλάκης), Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κατίδης (73\’ Μπακασέτας), Γιαννιώτας, Κουρμπέλης (85\’ Ρουγγάλας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook