Με νίκη επί της Ιταλικής Ασίλια με σκορ 4-3 ξεκίνησε την Τρίτη (10/7) το πρωί ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά πόλο Παίδων που διοργανώνει στο κολυμβητήριο Ρεθύμνου ο Ν.Ο. Ρεθύμνου.
Εκτός της Ασίλια, στο τουρνουά παίρνουν μέρος ακόμα δύο Ιταλικές ομάδες, η Πεσκάρα και η Άλμα Νουότο, με τον Ν.Ο.Χ. να συμμετέχει στον 2ο Όμιλο.
Την Τρίτη (10/7) το απόγευμα, τα Χανιά θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό (19.00) ενώ την Τετάρτη (11/7) με την Πεσκάρα (12.30).
Στον 1ο Όμιλο συμμετέχει η Άλμα Νουότο, ο Ν.Ο. Πατρών και οι ομάδες Ν.Ο. Ρεθύμνου 1 και Ν.Ο. Ρεθύμνου 2.
Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (12/7) το πρωί με τους τελικούς, ενώ την Τετάρτη (11/7) το απόγευμα θα γίνουν οι ημιτελικοί.
Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίζονται στο τουρνουά για την ομάδα του Ν.Ο. Χανίων, είναι οι εξής:
Μαστορακάκης, Μητράκης, Μαρκουλάκης, Πετράκης, Κουμπατίδης, Μπιτσάκης, Σταματάκης, Κληματσάκης, Πελέσης, Κουνάκης, Γκάσεφ, Γιαννουδάκης, Ροσμαράκης, Γαυγιωτάκης, Κάππος, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μανιουδάκης, Τσιστράκης, Βολτυράκης, Τζουβαδάκης και Μαλινάκης.
Προπονητές είναι οι Γιάννης Ζαγουράκης και Γιώργος Φραγκέδης ενώ συνοδός της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων πόλο, Μανόλης Βολτυράκης.nox.gr