Ανοιχτό αφήνει η ΓΕΝΟΠ το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων κατά της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, με νέα ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι «η Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ όπως έκανε πάντα θα κινηθεί μέσα στα πλαίσια των όσων οι νόμοι ορίζουν και το Σύνταγμα, ακόμα, προστατεύει το δικαίωμα στην απεργία».

Η Ομοσπονδία δηλώνει ότι θα περιμένει από την κυβέρνηση να εκδηλώσει την πολιτική της για τον τομέα της Ενέργειας και τη ΔΕΗ ειδικότερα και τότε θα διατυπώσει τις θέσεις της.

«Εάν η κυβέρνηση μας αποδείξει ότι ιδιωτικοποιούμενη η ΔΕΗ ή ξεπουλώντας διάφορα κομμάτια της (π.χ. μονάδες) αύριο το πρωί ο καταναλωτής θα έχει φθηνότερη κιλοβατώρα εμείς θα συμφωνήσουμε η ιδιωτικοποίηση να γίνει από σήμερα κιόλας. Δυστυχώς, όμως για όσους σχεδιάζουν το ξεπούλημα της ΔΕΗ όσο κι αν προσπαθήσουν αυτό δεν θα καταφέρουν να το αποδείξουν ποτέ» αναφέρει το συνδικάτο.

Η ΓΕΝΟΠ κάνει λόγο επίσης για παραπληροφόρηση και προπαγάνδα που φέρει την Ομοσπονδία να απειλεί και να εκβιάζει με μπλακ άουτ και αναφέρει ότι «τρομοκράτες κι εκβιαστές είναι αυτοί που με τις πολιτικές τους οδήγησαν τον περήφανο λαό μας στα όρια της εξαθλίωσης, αυτοί που ευθύνονται για τους χιλιάδες ανέργους».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook