Νέα δημοσιεύματα από τον αθηναϊκό Τύπο στέλνουν τον Πλατανιά τον Ηλία Κώτσιο.
Ο 35χρονος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει προταθεί στη χανιώτικη ομάδα και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είχε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με ανθρώπους της διοίκησης, με την ευκαιρία και της παρουσίας του στα Χανιά για διακοπές.
Διάφορες ιστοσελίδες παρουσιάζουν σαν τελειωμένη τη μεταγραφή του πολύπειρου αμυντικού. 
Αναλυτικά τι αναφέρει το sentragoal.gr:
\”Στην Κρήτη και δη στα Χανιά φαίνεται να βρίσκεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ηλία Κώτσιου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Πλατανιά.

Στον Πλατανιά φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος αμυντικός, Ηλίας Κώτσιος. Ο άλλοτε στόπερ του Παναθηναϊκού έλυσε το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες και φέρεται να τα `χει βρει σ\’ όλα με τους νεοφώτιστους. Ετσι ο Κώτσιος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Κρήτη, μιας και κατά το παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, αφού οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και θα πορευτούν μαζί την επόμενη σεζόν.\”

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 25 Απριλίου 1977 και αγωνίστηκε στον Ίκαρο Νεάπολης για να \”μετακομίσει\” στον Ηρακλή Λάρισας, που συμμετείχε στη Δ\’ Εθνική. 
Το άλμα στην καριέρα του το έκανε το 1997-98 με τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ, στον οποίο έμεινε έως και τον Ιανουάριο του 2004.
Ακολούθησε ο Παναθηναϊκός έως και το 2007, όπου πανηγύρισε το νταμπλ το 2004. 
Το 2007 επαναπατρίσθηκε για λογαριασμό της ΑΕΛ, αγωνιζόμενος με τη βυσσινί φανέλα για δύο χρόνια.
Από το 2009 έως και πρόσφατα ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook