Ένας ετεροθαλής αδελφός του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ζει σε μια παραγκούπολη στην Κένυα, σύμφωνα με τα αποσπάσματα συνέντευξης που ανέβηκαν σήμερα στον ιστότοπο του περιοδικού Hollywood Reporter.

Ο Τζορτζ Ομπάμα, ο νεότερος από τα παιδιά που απέκτησε ο πατέρας του Μπαράκ Ομπάμα με τις τέσσερις συζύγους του, έδωσε συνέντευξη στον σκηνοθέτη της ταινίας «2016: Η Αμερική του Ομπάμα» Ντίνες Ντ’ Σόουζα.

Καθισμένος σε έναν πάγκο σε πάρκο του Ναϊρόμπι μαζί με τον Ντ’ Σόουζα, ο Τζορτζ Ομπάμα μιλά ήρεμα για τον αδελφό του, τον οποίο δεν φαίνεται να ζηλεύει καθόλου.

Όταν ο σκηνοθέτης τον ρωτά για ποιο λόγο ο μεγάλος του αδελφός, ο πιο ισχυρός άνδρας του πλανήτη, δεν βοηθά ένα μέλος της οικογένειάς του που έχει ανάγκη, ο Τζορτζ Ομπάμα απαντά: «Έχει δική του οικογένεια. Είμαι μέλος της οικογένειά του, όμως είμαι ενήλικας, μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου».

«Πρέπει να διαχειριστεί πολλά άλλα πράγματα. Φροντίζει τον κόσμο, οπότε κατά μία έννοια φροντίζει και εμένα, αφού είμαι μέρος του κόσμου», πρόσθεσε ο Τζορτζ Ομπάμα.

Ο Ντίνες Ντ’ Σόουζα αναφέρει στην ταινία του ότι πέρασε πολλές ώρες με τον Τζορτζ Ομπάμα, που είναι περίπου 30 ετών.

«Ο Τζορτζ είναι ο επαναστάτης της οικογένειας Ομπάμα, είναι κάπως σαν το μαύρο πρόβατο», σχολιάζει ο Ντ’ Σούζα.

Ο ίδιος βρίσκει τον ετεροθαλή αδελφό του Μπαράκ Ομπάμα «ιδιαίτερα ενδιαφέροντα» καθώς ζει σε μια παραγκούπολη, την ώρα που «ο ισχυρός αδελφός του, πολυεκατομμυριούχος, δεν κουνά ούτε το μικρό του δαχτυλάκι για να τον βοηθήσει».

Η ταινία του Ντ’ Σόουζα για τον αμερικανό πρόεδρο, η αφίσα της οποίας λέει «Είτε τον αγαπάτε, είτε τον μισείτε δεν τον γνωρίζετε», θα παιχτεί σε avant-premiere στο Χιούστον του Τέξας αυτή την εβδομάδα.
Στη συνέχεια θα διανεμηθεί σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών των ΗΠΑ από τις 27 Ιουλίου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, 50 ετών, είναι γιος μιας Αμερικανίδας και ενός Κενυάτη που είχε πάει στις ΗΠΑ για να σπουδάσει στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook